Sport

Som de fleste danske drenge har Manfred interesse for sport, han spillede en enkelt sæson fodbold i Solrød FC inden familien flyttede til Karise, hvor han også spillede en enkelt sæson i Karise IK.
 
Interessen for fodbold var dog ikke stor nok til et fuldtidsengagement, og han skiftede til badminton, hvor han har haft stor fornøjelse af 4 sæsoner på et "motionshold" i Karise IK.
 
I løbet af vinteren 2008/2009 opstod interessen for atletik/sprint, og i april 2009 blev han meldt ind i Atletikforeningen Køge G & IF, hvor han hurtigt fandt sig godt tilrette.
 
Han deltog i weekenden 30-31/5 i sit første stævne, Lyngby Games 2009, arrangeret af Trongårdens IF.
 
Efter en lidt forbeholden start i længdespringskonkurrencen, overraskede han de fleste med et flot 200m løb, der gav en 3. plads i tiden 26.32.
 
                
 
Med denne placering havde han "introduceret" sig selv, og fulgte flot op med endnu en 3.plads på 100m, i tiden 12.46
 
                                   
 
Resultater fra Lyngby Games kan ses her 
 
Østmesterskaberne for ungdom i Ballerup, i weekenden 6-7 juni.
 
Var om lørdagen en kold og våd oplevelse,men hvad gør det, når resutaterne er gode. vejret var ikke til de bedste tider, men efter en sikker 2.plads i indledende heat, to Manfred en lige så sikker bronzemedalje i finalen, slået af de samme to som sidste weekend i Lyngby.
 
           
 
Som et eksperiment var han også tilmeldt i 300m løbet, hvor der med kun 6 deltagere var direkte finale. Denne distance bliver nok ikke hans yndlingsdisciplin, men igen lykkedes det at sikre en flot 3.plads.
 
                                        
 
Søndag blev en mere stille dag, det bedste forsøg i længdespring var marginalt overtrådt, og en ny personlig rekord på 200m rakte i denne omgang kun til en hæderlig placering midt i feltet som nr 6.
 
              
 
 
Indendørs sæson
 
Indendørs sæsonen 2009-2010 blev indledt med 1.del af Kronborg Games i Snekkersten d 12/12.
 
Det gav en flot 3.plads i længdespring, og en suveræn førsteplads i 60m sprint, i et felt hvor alle de normale favoritter deltog.
 
Næste indendørs stævne var Sparta Junior Indoor games, hvor det blev til 2 guldmedaljer! Dels den ikke helt uventede i 60m, og dels en mere overraskende i længdespring, efter en flot PR på 5,01m.
 
DMU udendørs 2012, Hvidovre
 
Et foreløbigt højdepunkt blev nået ved DMU, 01-09-2012 på Hvidovre stadon, hvor det i et meget stærkt felt blev til en flot 3.plads, og dermed en bronzemedalje.
 
Der var desværre en anelse for meget medvind (+3.4m/s) til at den flotte tid på 11.39 kunne anerkendes som PR, men et flot resultat og en god tid under alle omstændigheder.
 
Finale, starten  Resultatet
  Medaljeoverrækkelse
 
Vi ser frem til næste sæson, hvor det ultimative mål er at komme under 11.00 på 100 meteren, og forbedre resultaterne på 200m.
 
 
 
 
 
 
Eli Jacobi Nielsen